Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Ei se ole hauskaa

Inhoan siivoamista.

Vaikka kuinka jynssää ja imuroi ja järjestelee, viikon päästä tilanne on taas samanlainen. Pölyä, tahroja, pyykkiä. Jotenkin aika masentava työmaa, valmista ei tule ikinä.

Hieman sentään helpottaa, jos sattuu löytämään kivoja tuotteita.

Dermosilin ikkunanpuhdisyusaine on loistava! Tuote on  ECOCERT-sertifioitu, täytyy tosin tunnustaa etten ole perehtynyt kyseiseen sertifikaattiin ollenkaan. Näitä erilaisia ympäristömerkkejä alkaa olla ihan liikaa, mutta jotakin vaatimuksia tämäkin tuote siis täyttää. Tuotetta voi käyttää joko vaahtona tai suihkeena, huomasin äsken, itse olen vasta tutustunut suihkemuotoon. Ja olen rakastanut. Suihkaus peiliin ja pyyhitään mikrokuituliinalla. Valmista. Tässä on kuulema joku mieto haju, minusta tuo on hajuton.

Tuoksuja sen sijaan löytyy Dermosilin saippuoista! Yläkerran altaanreunalla on Joulusaippua, en usko että kukaan yllättyy. Alakerran saippua taas sai mieheni innostumaan. Näinä korona-aikoina marmatan käsienpesusta ja eilen sitten herra löysi pumppupullon. "Hei, täällähän tuoksuu lakristi! Siis oikeasti, meillä on lakulta tuoksuvaa saippuaa! Vitsi, hauskaa!" Olen hieman ihmeissäni, pullo on ollut alakerrassa jo kauan, herra taitaa harrastaa palasaippuaa?

Tunnustan iloisesti että olen aika ihastunut Dermosilin tuotteisiin, mutta tämä ikkunapesuaine on kertakaikkisen ihanaa. Suosittelen. Ainetta saa myös täyttöpullossa, sisältää 12 ml, joten oletan että lisään vettä. Pakkauskin lienee sitten pieni. Pitää varmaan tilata seuraavalla kerralla!

Pistin muuten pyykit ulos kuivumaan, ihan kivaa sekin. Vaikka on sunnuntai, isoäitini ei arvostaisi. Pyykkitelineemme on kuitenkin aika hyvin piilotettu, naapureiden ei tarvitse ihailla lipustani.

2 kommenttia:

 1. Sinä reipas 😊 Meidän tupa vaatisi kunnon kuurausta katosta lattiaan. Aurinko paljastaa koko komeudessaan likatahrat ja pöllyt. Koirillakin on parasta aikaa karvan lähtöaika ja koiria on viisi. Odotan isoa inspiraatiota!
  Dermosil-tuotteille iso peukku. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavia tuotteita ja hinta-laatusuhde hyvä minusta

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...