Koska leivät ovat aikoja sitten syöty, saatte tyytyä päivitykseen ilman leivän kuvaa.
Kodissani lemuaa olut.
Sain leivät tehtyä, joten nyt voi käväistä naapurissakin toivottamassa hyvää joulua. Tänä vuonna päätin jättää maltaat ym oudot jauhoseokset kauppaan ja keskityin ihan perinteisiin, kotoota löytyviin.
Joululimppu
2 dl ruisjauhoja
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl jauhettua pomeranssinkuorta
2 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
2 dl olutta
2 dl maustamatonta, laktoositonta jugurttia
2 rkl siirappia
1 dl rusinoita
1 dl puolukoita (pakastimesta)
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele leipävuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää rusinat ja puolukat. Lisää nesteet taikinaan. Siirrä taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa n 50 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti