Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

lauantai 30. heinäkuuta 2022

Suklaata ja lakritsia

 Joulu tekee tuloaan.

toki ymmärrän, että tuotesuunnitteluosastot ovat aina vuoden meitä muita edellä, mutta miksi ihmeessä pitää kertoa jo nyt mitä talveksi on tulossa myyntiin? Tietysti saa ennakko-odotuksia nostatettua ja vaivaudunhan minäkin tekemään blogipäivityksen asiasta. 

Fazerin uutuussuklaa: Sininen Vihreät kuulat on jo myynnissä, ainakin tax-free myymälöissä, joten eiköhän sitä kohtapuoli saa ihan kaupoistakin? Vihreitä kuulia oli aina jouluna mummilassa, joten minulle kuulat, myös Finlandia versiona, kuuluvat jouluun. Tosin en pidä niistä, enkä hanki, mutta yhdistän nuo jouluun. Suklaata taatusti maistan. itse asiassa Pims-keksit vihreä kuula versiona olivat ihan syötäviä. 

Fazerilta tulee myös Dumle-tikkari takaisin. Hieman nostalgista, mutta eipä se aikoinaan suosikkeihini kuulunut. 

Tuplalta on tulossa Winter Cinnamon patukka. Hieman epäilen sen ihanuutta, mutta taidan kuitenkin maistaa.

Cloettan toinen uutuus, sokeriton Mynthon appelsiini-inkivääri C-vitamiini lisällä vaikuttaa suorastaan flunssakauden pelastajalta.

Pandalta on tulossa suklaa-lakritsi kalenteri. Koska en ole lakritsin ystävä, se jäänee kauppaan. Ellen hanki sitten miehelleni sellaista. 6 eri makua, eli 4 kertaa syödään sitten samaa karkkia. Jotenkin itse toivoisin noihin enemmän vaihtelua, ja vaikka ihan uutuustuotteita ennakkomaisteluun. Joulun jälkeen sitten myyntiin. 

Olihan tuossa MTVn uutisessa enemmänkin noita makeisia, nuo nyt ne jotka itselleni osuivat silmään, syystä tai toisesta.   

Jospa tekisin piparikalenterin?

3 kommenttia:

 1. Useinkaan joulu-uutuuksista ei tule suosikkeja, mutta hauskahan niitä on testailla. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, usein hieman outoja maultaan

   Poista
 2. Hauskaa lukea joulublogia keskellä kesää. Minulle tuli mieleeni, että tuotekehittely on kyllä yksi tärkeimmistä myyntivalteista. Jouluartikkeleissa peruspilarit pysyvät samoina, mutta tyylikäs tuotekehittely tekee tuotteesta kuin uuden. Viime jouluna löysin upeasti suunnitellun ja modernin joulukuusenjalan, kun vanha alkoi ruostuttuaan vuotaa ja sotkea. Olipa se virkistävä löytö.
  https://www.defour.fi/palvelut

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...