Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Joulu tulee, myös televisioon

Tänään sattui silmääni Netflixin mainos.

Se sai minut miettimään pitäisikö moiseen turhaan investoida, toistaiseksi olen ollut sitä mieltä ettei ilmaiskanaviakaan ehditä katsomaan. Netflixissä olisi tarjolla neljä uutta jouluelokuvaa marraskuussa. Niiden vanhojen tuttujen lisäksi. Tosin jos investoin tuollaiseen en ehdi ikinä päivittämään blogia, joka muutenkin on saanut kärsiä viime aikoina. 

No, ehkäpä nämäkin elokuvat joskus eksyvät televisioon. Ja jos eivät, ehkäpä jään henkiin joka tapauksessa. Ellen sitten kokeile Netflixiä marraskuussa.

Ensimmäisenä ensi-iltansa saa "The Holiday Calendar".

IMDb:n mukaan elokuvan pääosassa on lahjakas valokuvaaja, joka perii joulukalenterin joka ennustaa tulevaisuutta. Ja koska mukana on pari miestäkin, voidaan oettaa että rakkautta on ilmassa.

Seuraavana pääsee katselemaan "The Princess Switch" elokuvaa. 

Wikipedian mukaan tämäkin on romattinen elokuva, komedia kuulema. Juonipaljastus kertoo että Montenaron herttuatar vaihtaa paikkaa kasoisolentonsa, Chicagolaisen Stacyn, kanssa. Ja sitten rakastutaan.

Traileria en onnistunut löytämään.

Minua eniten kiinnostaisi "The Christmas Chronicles" elokuva.

Ainut näistä jossa on pääosassa näyttelijä jonka tunnistan (Kurt Russell) ja tekijät ovat mm. Harry Potter ja Viisasten kivi elokuvan takana. 

IMDb osaa hieman kertoa juonesta: sisarukset Kate ja Teddy suunnittelevat ottavansa Joulupukista valokuvan ja päätyvätkin elämänsä seikkailuun. 

Jeps, kuulostaa ihan minun jouluelokuvaltani. Jos nyt unohdetaan Saiturin joulu, Grinch, Die Hard ja muut klassikot.  



Marraskuun neljäs jouluelokuva on jatko-osa nimeltään A Christmas Prince: The Other Royal Wedding

Koska en ensimmäistä osaa ole nähnyt, en oikein osaa suhtautua tähän odottavasti




No, tutustuttuani valikoimaan, olen tullut siihen lopputulokseen etten sittenkään lähde Netflixin ihmeelliseen maailmaan. Russellin pukkina onnistunen löytämään yksittäisenä ladattavana elokuvana jossakin vaiheessa jostakin, joten yhden elokuvan takia tuskin kannattaa antaa pikkusormeansa kaiken maailman flixeille?

2 kommenttia:

  1. Hei! Oikea päätös, sanoisin. :)
    Minä vilkaisin tänä vuonna ensimmäistä kertaa niitä Netflixin nyt näkyviä (amerikkalaisia) jouluelokuvia. Onhan niissä paljon jouluvaloja, jokin komea rakennus ja hieman luntakin, mutta juoni on yleensä niin heppoinen, että joitakin ei voinut katsoa loppuun.
    Tunnelmallista joulunodotusta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...