Olen pyrkinyt manaamaan tällä aavetarinalla esiin erään aatteen hengen,
joka ei saa suututtaa lukijoitani
sen enempää itseensä, toisiinsa, jouluun kuin minuunkaan.

Kummitelkoon se lempeästi heidän kotonaan,
älköön kukaan sitä karkottako.


Uskollinen ystävänne ja palvelijanne,

C.D.


Joulukuussa 1843.

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Dove Oxygen & Moisture

Vihdoinkin!

Pääsin taas "buzzailemaan", siitä onkin yli vuosi aikaa kun viimeksi olen Buzzador'ille raportoinut. Buzzailessanihan kerron saamastani tuotteesta rehellisen mielipiteeni. Ja jos hyvä onni potkaisee, kuten tällä kerralla, on muutama tuotenäyte jaettavaksi kavereillekin.Nyt saamme, lupauksen mukaan ainakin, "uutta eloa hennoille pohjoismaisille hiuksille". Loistavaa. Olen päästänyt hiukseni kasvamaan "poninhäntäpituuteen" ja taas sen huomaa miten hennot hiukseni ovatkaan. Tasan eivät käy onnen lahjat, sillä siskollani on mahtava pehko, kuten vanhemmalla tyttärellänikin. Nuorempi tuleekin sitten äitiinsä.

Testattavat tuotteet ovat Dove Oxygen & Moisture shampoo ja hoitoaine. Tuotteet on pakattu tuubeihin, ei siis perinteisiä pulloja. Matkusteltaessa voin kuvitella että ihan näppärä pakkaus, nähtäväksi jää tykkäänkö siitä kun menen suihkuun. Ulkonäöllisesti pakkaukset muistuttavat toisiaan, shampootuubin alaosa on hieman tummempi. Hyvä niin, muuten olisin pulassa, suihkuun kun yleensä menen ilman silmälasejani, joten tekstien tiirailu ei oikein tahdo onnistua.Tuubissa on 250 ml tuotetta ja hinta on, esitteen mukaan, vajaa 4 euroa (n. 3,85 €). Tuotesarjaan kuuluu myös hiusnaamio (n. 6,35 €) mutta sitä en testaile.

Viikon käytön jälkeen voin todeta:

Päänahkani on kestänyt tuotetta loistavasti. Ei kutinaa, ei kuivumista. Hiukset tuntuva todella erilaisilta kun kosketan niitä. Hetken aina mietin: ovatko ne likaiset? Olen tottunut siihen että ne "liitelevät ympäriinsä" sähköisinä, nyt nuo pysyvät aika kiltisti pään ympärillä. Outoa! Ja kaiken lisäksi olematon pehkoni tuntuu paksuuntuneen.

Hiukset tuntuvat pysyvän puhtaampinankin. Tänään on ensimmäinen vapaapäivä, eli päätin ihan tietoisesti olla pesemättä hiukset aamulla. Eivät ne oikeasti edes kaipaa pesua, vaikka eivät olekaan sähköisinä lentelemässä ympäriinsä.

Tuubista pakkauksena en ole ihan vakuuttunut, olen selvästikin pulloihmisiä. Mutta ei tämä nyt ihan mahdoton ajatuksena ole. Ei anakaan niin mahdoton että hyvä tuote jäisi pakkauksensa takia hankkimatta.

Epäilen että totun tähän tuotteeseen ja menen hakemaan kaupasta lisää kun neljän viikon testijakso on ohi. Mutta palan varmaan asiaan siinä vaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...