Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Rasvaista mutta hyvää

Vai että laskiaispullia!

En ole sinäänsä yllättynyt että laskiaispullat voittivat äänestyksen, mutta että ihan ylivoimaisesti? Ei yhtään Runebergin kaveria? No, ei voi mitään, kyllä minäkin sen pullan otan jos saan valita. 

Ajattelin leipoa pullia luistelijan kanssa, ihan vaan sen kunniaksi että te äänestitte ne voittoon. Valitettavasti luistelijalla oli parempaakin tekemistä, joten päädyin leipomaan ihan yksin. Käytännössä se tarkoitti että oikasin todellakin mutkissa ja menin siitä mistä aita on matalin. 

Lopputulos oli kuitenkin ihan hyvä, vaikka ei tullut pullia eikä torttuja. 

Suklaasarvet

500 g voitaikinaa
10 palaa tummaa suklaata

Lämmitä uuin 225 asteeseen


Leikkaa voitaikinasta kolmioita. Minä käytän pizzaleikkuria, sellaista pyörivää mallia.


Pistä pala suklaata kolmion leveään päähän



Rullaa taikinasta "sarvi" eli aloita leveimmästä päästä.


Nosta sarvet uunipellille.
Halutessasi voit voidella sarvet kananmunalla.


Paista sarvia noin 15 minuttia, kunnes pinta on kauniin kullankeltainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti