Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Iltapalaa taas

Kuten kerroinkin, innostuimme tyttöjen kanssa leipomaan.

Iltapalaksi teimme muffineita chilikinkulla ja sipulilla, maistuivat oikein hyvälle. Alkuperäinen resepti, jota taas käsiteltiin oikein urakalla, tulee Leivotaan lehdestä.

Iltapalamuffinit

n 10 cm keskipaksua purjosipulia
1 pieni sipuli
1 rkl oliiviöljyä

Kuulota sipulisilput paistinpannulla.

150 g laktoositonta fetamaista juustoa
n 50 g chilikinkkua siivuina

Silppua feta ja kinkku

4 dl sämpyläjauhoja
1 tl suolaa
1½ tl leivinjauhetta

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kinkkusilppu

2 munaa
2,25 dl Eila rasvatonta piimää
1 rkl oliiviöljyä

Vatkaa munat, piimä ja öljy. Sekoita huolellisesti. Lisää juusto ja sipulit.
Jaa taikina hyvin voideltuihin muffiniunipannun koloihin. Jos sinulla on kunnon kokoiset kolot, kuten minulla, saat noin 6 muffinia tästä taikinasta.

6 kirsikkatomattia

Halkaise tomaatit ja paina 2 puolikasta jokaiseen koloon taikinan päälle.

Paista uunin keskitasolla 200 astessa n. 25 min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti